Διαχειριστής

Η ΣΟΛ CROWE σε συνεργασία με την HumanRights360, ενεργούν ως Διαχειριστές της Επιχορήγησης (Fund Operator) για τα προγράμματα που χρηματοδοτεί το ταμείο του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου στην Ελλάδα:

• «Τοπική Ανάπτυξη και Μείωση της Φτώχειας» – Πρόγραμμα Ι &

• «Άσυλο και μετανάστευση (αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών για την υποδοχή και την καταγραφή των αιτούντων άσυλο και για τη στέγαση ευάλωτων ομάδων)» Πρόγραμμα ΙΙ,

SOL Consutling S.A. / ΣΟΛ Crowe

Η εταιρεία SOL Consulting S.A. ιδρύθηκε το 2002 από τη μεγαλύτερη εταιρεία πιστοποιημένων ελεγκτών στην Ελλάδα, με κύριο στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα καθώς και σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς. Το προσωπικό της εταιρείας ξεπερνά τους 70 συμβούλους που προσφέρουν υπηρεσίες οικονομικής, φορολογικής και λογιστικής διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015 από την SWISS APPROVALTECHNISCHE BEWERTUNG. Τα συστήματα πληροφοριών και δεδομένων της εταιρείας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001: 2013 από τον οργανισμό πιστοποίησης SWISS TECHNISCHE BEWERTUNG S.A. Το 2017 – η SOL Consulting έγινε μέλος του διεθνούς δικτύου της Crowe Global υιοθετώντας το όνομα SOL Crowe.

HumanRights360
Η HumanRights360 είναι οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών (AMKE) που ιδρύθηκε στην Ελλάδα. Στην HumanRights360 πιστεύουμε ότι ο ακρογωνιαίος λίθος της ένταξης είναι η πρόσβαση σε βασικά δικαιώματα και ότι μόνο με την προστασία των ατομικών, πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων του συνόλου του πληθυσμού και με τη διασφάλιση της πρόσβασης σε δικαιώματα και δικαιοσύνη μπορούμε να επιτύχουμε την κοινωνική συνοχή. Έτσι, η αποστολή μας είναι να προστατεύουμε και να ενισχύουμε τα δικαιώματα όλων, χωρίς διακρίσεις, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στους πιο αδικημένους και ευάλωτους πληθυσμούς. Είμαστε μέρος του παγκόσμιου κινήματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα που αγωνίζεται για έναν κόσμο όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα τα απολαμβάνουν όλοι οι άνθρωποι. Δίνουμε προτεραιότητα στην αντιμετώπιση των πιο πιεστικών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συγκυριακών αλλά και χρόνιων, ως προϋπόθεση για τη διατήρηση του κράτους δικαίου στην κοινωνία μας. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε μεγαλύτερες συμμαχίες στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο για να εργαστούμε για την οικοδόμηση ζωντανών και ανεκτικών κοινωνιών των οποίων οι κυβερνήσεις και οι κοινωνίες απορρίπτουν την ακροδεξιά ρητορική, τον εξτρεμισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, ενώ είναι υπόλογοι και ενθαρρύνουν τη συμμετοχή του λαού.

Ομάδα του Διαχειριστή του Ταμείου

Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ:
Επαμεινώνδας Φαρμάκης – Διευθυντής Προγραμμάτων
Χαρίλαος Φαλτσέτας – Αναπληρωτής Διευθυντής Προγραμμάτων
Rania Papadopoulou – Αξιολογήτρια Οικονομικών & Προγραμμάτων
Αρετή Λιούπα – Συντονίστρια Αναφοράς

Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Αναστασία Γεωργίου – Επικεφαλής Προγραμμάτων
Ελένη Τάκου – Σύμβουλος Προγραμμάτων
Μαρία Παρασκευά – Νομική Σύμβουλος και Συντονίστρια Έργου
Παναγιώτης Τζανενάκης – Κοινωνική Καινοτομία & Δικτύωση
Σταυρούλα Παλαιολόγου – Συντονίστρια Παρακολούθησης & Αξιολόγησης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ:

Ελένη Μπούτσερου – Συντονίστρια Οικονομικών
Χρυσία Δημητριάδη – Ελεγκτής πρώτου επιπέδου
Μάνος Φαλτσέτας – Ελεγκτής πρώτου επιπέδου
Γιάννης Σωφρόνης – Ελεγκτής πρώτου επιπέδου

ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Φωτεινή Κοκκινάκη – Υπεύθυνη Επικοινωνίας

ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ:

Δημήτρης Βούλγαρης – Δικηγόρος
Έφη Σύρμου – Δικηγόρος

IT ΜΟΝΑΔΑ:

Σταύρος Ζωτάλης – Υπεύθυνος Πληροφορικής

Shopping Basket