Διαχειριστής Επιχορήγησης:

Θέση Εργασίας

Ανεξάρτητος Πιστοποιημένος Ελεγκτής για τα έργα των προγραμμάτων «Άσυλο και Μετανάστευση» και «Τοπική Ανάπτυξη και Μείωση της Φτώχειας»

Τοπική ανάπτυξη και μείωση της φτώχειας

Ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και μείωση οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων.

Άσυλο και Μετανάστευση

Διασφάλιση εθνικών συστημάτων ασύλου και μετανάστευσης, και της νομικής προστασίας και υποστήριξης για τους πιο ευάλωτους αιτούντες άσυλο, με έμφαση στα ασυνόδευτα παιδιά.

Διμερής Συνεργασία

Ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ ελληνικών ΜΚΟ και φορέων των δωρητριών χωρών (Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία).

previous arrow
next arrow
Slider

Δράσεις

Για τις επιχορηγήσεις ΕΟΧ 2014-2021 στην Ελλάδα επιλέχθηκαν τρία (3) προκαθορισμένα έργα στο πλαίσιο του προγράμματος «Τοπική ανάπτυξη και μείωση της φτώχειας» με συνολικό ποσό επιχορήγησης 6,5 εκατ. Ευρώ και άλλα τρία (3) προκαθορισμένα Έχουν επιλεγεί έργα στο πλαίσιο του Προγράμματος «Άσυλο και Μετανάστευση» με συνολικό ποσό επιχορήγησης 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Facebook

Το ΣΜΑΝ στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 – #defteroprogramma! 🎈 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού στις 20 Νοεμβρίου, η Κόκκινη Σβούρα έφτασε μέχρι το HOUSE2! 🎤 Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα έμαθε, τα κατέγραψε και τα μοιράζεται μαζί μας στο link που ακολουθεί.Ευχαριστούμε πολύ την Ioanna NIAOTI!Ακούστε τη συνέντευξη εδώ! 👇#WorldChildrensDay #forhumanrightsineurope #forabetterfuture #workingtogether #eeaGrantsCommunity #EEAGrants #inclusion #protection #empowermentEEA and Norway Grants EEA Grants Greece The Norwegian Embassy in Athens, Greece HumanRights360 ΣΟΛ CroweΣύλλογος Μερίμνης Ανηλίκων και Νέων – Society for the Care of MinorsΗ «Κόκκινη Σβούρα» στο Δεύτερο Πρόγραμμα – Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 19 Νοεμβρίου 2021 08:15 Σήμερα Παρασκευή η Κόκκινη Σβούρα χτυπάει το κουδούνι στο House2, για να επισκεφ… See MoreSee Less

5 days ago  ·  

#WorldChildrensDay See MoreSee Less

7 days ago  ·  

Portal Φορέων Υλοποίησης

Είσοδος στο Portal Φορέων Υλοποίησης

Νέα

επικοινωνία

Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς.

Γραφείο Βοήθειας

Ενδυνάμωση ΜΚΟ

Παράπονα

Περιγράψτε συνοπτικά την παράβαση/ακατάλληλη δραστηριότητα και πώς μάθατε για αυτήν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Shopping Basket

Newsletter

Ακολουθήστε μας. Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τα προγράμματα αλλά και άλλες πληροφορίες.